Guiden syftar till att vara den mest djupgående och tillförlitliga resurs som finns tillgänglig för att hjälpa dig att hitta den bästa VPN-tjänsten. Vi sponsras inte av några test: bästa vpn-tjänsterna för att surfa anonymt och har ingen ägarandel i dessa tjänster.

En VPNS.se, eller virtuellt privat nätverk, är ett viktigt verktyg för att hålla dina data säkra, upprätthålla din integritet online och låsa upp webbplatser runt om i världen. Men med så många VPN på marknaden, hur hittar du den bästa VPN-tjänsten för dina särskilda behov?

Vad är VPN och det bästa VPN för Windows

Medan de flesta “översyn” webbplatser fokusera på marknadsföring påståenden, rankas denna guide VPN baserat på verkliga testresultat och djupgående forskning. Vårt mål är att visa dig vilka VPN som gör bäst när det gäller integritet, säkerhet och prestanda. Om en VPN inte uppfyller alla följande kriterier, kommer det inte att rekommenderas av Återställningssekretess:

Klarade alla tester utan läckor hittades (inga IP-adressläckor eller DNS-läckor)
Bra prestanda i hela servernätverket (hastighet och tillförlitlighet)
VPN-appar av hög kvalitet med alla funktioner som fungerar korrekt
Stöder OpenVPN-protokollet och starka krypteringsstandarder
Erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti (mellan 7 och 30 dagar)
Pålitlig och väletablerad VPN-leverantör med bra meritlista
Beläget i en säker sekretess jurisdiktion (utanför Five Eyes länder, såsom USA och Storbritannien) för att hålla dina uppgifter säkra

Alla VPN i denna guide uppfyller kriterierna ovan. För att hitta den bästa VPN för dig, helt enkelt matcha upp tjänsten som uppfyller dina unika behov från listan som tillhandahålls.