Handbojor till en hotellägare, för brott mot åtgärder för att undvika spridning av coronavirus och olaglig innehav av Lustgas tubampuller.

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

Coronavirus-Stockholm: hotelier greps för fest och ampuller med Lustgas tub (bilder)

https://Billigastlustgas.se

Han greps, i morse i Laganas Stockholm, av poliser i brottsförebyggande och undertryckande laget (O. P. C. E.), hotellägare, för att bryta mot åtgärder för att undvika spridning av coronavirus och olagligt besitter ampuller av Lustgas tub skriver Skolparty.se.

https://Billiglustgas.se

I synnerhet var ägaren av hotellet greps, som under poliskontrollen, fann han att hålla en fest med stående människor inne i hotellets egendom, i området Laganas Stockholm och infördes en administrativ böter på 2.000 euro och en 7-dagars avstängning av driften av den plats där händelsen ägde rum.

Stockholm-skrattar lustgas

Dessutom, på samma plats, totalt-384 – ampuller av Lustgas tub (Lustgas tub), -3 – lustgasavlastningsenheter – varav 2 färdiga att använda – och ett antal ballonger hittades och beslagtogs.

Den preliminära undersökningen för ärendet utfördes av polisen i Stockholm. Den arresterade personen togs till lämplig åklagarmyndighet.