Du är osannolikt att spendera en dag utan att veta att någon har köpt en smart TV eller vill köpa en, eller att din är fantastisk. Ta reda på vad allt väsen handlar om denna salongrevolution.

En smart TV eller smart TV är en internetansluten TV, vilket ger oss ett komplett utbud av alternativ utanför de vanliga kanalerna: applikationer, programmenyer, online-navigering… du kan göra nästan allt du gör på din dator bara genom att prata.

Appar med en knapptryckning

Med hjälp av internetanslutningen vi just nämnde kan du komma åt många olika applikationer. Bland det breda utbudet kan du spela, hålla dig uppdaterad om nyheterna, titta på YouTube, få tillgång till sociala nätverk eller Skype… Varför inte?;

Tillgång vad du vill när du vill!

Utan tvekan tenderar detta att vara den största fördelen för dem som köper en smart TV. Innehållet som är tillgängligt för dig innebär att du kan titta på vad du vill, när du vill, så långt bort från dagarna att vänta på att din favoritprogram ska vara på TV!

Listan du har ger inte bara tillgång till alla större TV-kanaler eller på Swefilver via http://dreamfilms.se/swefilmer/, men också betalda tjänster som Netflix, HBO eller Rakuten TV: innehåll som passar din dagliga programmering.

Med allt detta i åtanke är allt som återstår att göra valet av den smarta TV som trivs mest. upptäck alla alternativ vi erbjuder i Avdelningen för TV och smarta TV-apparater och gå med i den senaste trenden med visningsinnehåll!