Vad är e-cigs roll vid rökavvänjning ?

För att stoppa den klassiska cigaretten är det en bra lösning att välja den elektroniska cigaretten. Som cigaretter, minderåriga kan inte vape även utan nikotin. Detta är ett uttag verktyg för rökning endast vuxna. En undersökning av folkhälsoorganisationen i England visar till och med att den skulle vara 95 procent mindre skadlig än tobak.

Alla kan därför välja materialet efter deras behov men också välja den e-vätska som de föredrar.Sammansatt av propylenglykol, vegetabiliskt glycerin och smakämnen, är den lämplig för inandning. Om det är möjligt att sluta röka med den elektroniska cigaretten utan nikotin, är det ändå lämpligt att välja en lämplig nikotindosering. Detta gör det möjligt att inte lida av symptom på brist på grund av att sluta röka och maximera chanserna för framgång !

Men hur fungerar en elektronisk cigarett ? För en rökare kan det tyckas komplicerat, men dess funktion är enkel. Den består av en finfördelare, som innehåller tanken såväl som motståndet, men också en låda. Den senare, som integrerar elektroniken, skickar en ström till motståndet som börjar värma upp. Genom uppvärmning kommer det att förångas e-vätskan som sedan kommer att inandas.
Vad är en låda ?

Lådan är den del av e-cig som innehåller all elektronik. Vi kallar detta element rutan eftersom det ofta ser ut som en liten låda helt enkelt. Det är därför snarare formatet, dessutom vissa e-cigs är i rörformat. Utan lådan kan enheten inte fungera eftersom det är det element som integrerar inte bara elektroniken utan även batteriet.

En låda kan ha flera lägen, en skärm och justeringsknappar. Tack vare dessa inställningar kommer varje vaper att kunna hitta den perfekta vape enligt hans behov eller önskemål.
Vad är skillnaden mellan inbyggt batteri och batteri ?

Det finns två typer av batterier i vape-sektorn: inbyggda batterier och batterier. Du bör veta att det är samma typ av batteri men ett inbyggt batteri kommer inte att vara utbytbart medan ett batteri kommer att vara. I vilket fall som helst gör det möjligt att garantera en viss autonomi för hela.

Om det kommer att räcka för att helt enkelt ladda din elektroniska cigarett med ett inbyggt batteri via USB. Det är lämpligt att ladda batterierna via en extern laddare. Det är viktigt att ta hand om dina batterier genom att inte utsätta dem för höga temperaturer och skydda dem med ett isolerande fall om de inte används. Du bör också undvika kontakt med metallföremål som mynt som riskerar att utlösa en avgasning eller till och med en explosion av din ackumulator.

Batterier i vape världen är inte farligare än en Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils men det bör tas om hand. Till att börja med väljer många därför integrerade batterier med god autonomi att aldrig misslyckas.
Vad är atomizer för ?

Atomizer är också viktigt ! Den innehåller motstånd (er) och integrerar tanken, skorstenen och droppspetsen. Det är tack vare honom att e-vätskan kommer att förångas. Det finns flera former av finfördelare. Vissa använder prefabricerade motstånd medan andra är ombyggbara. Detta innebär att vaper kommer att göra sina egna motstånd med hjälp av resistiv tråd och bomull.

Förstärkaren bestämmer delvis volymen av ånga samt rendering av smaker som du får. Vissa är lämpliga för en tät dragning, nära en cigarett för en rökare. Andra är ganska anpassade för att producera vackra moln enligt önskningarna.
Vilket motstånd att välja ? Vad är dess roll ?

Motstånd är hjärtat i din elektroniska cigarett ! För utan det är förångning uppenbarligen inte möjlig. Tack vare den elektriska impulsen som ges av lådan värmer den e-vätskan i tanken till en temperatur som är tillräckligt hög för att den ska bli till ånga. Består av resistiv tråd och bomull, kommer det att ha en avgörande roll i din vape rendering.

Du borde veta att motstånden har ett begränsat liv på cirka femton dagar. Med kraft att värmas upp kommer bomullen så småningom att brinna och du kommer då att ha en mycket obehaglig smak i munnen.

Det är viktigt att välja sitt motstånd enligt dess behov. Ju högre dess värde i ohm desto lägre krävs kraft och vice versa. Uppenbarligen kommer ett motstånd på 1,8 ohm att kräva en låg effekt av storleksordningen 12W och kommer att producera små moln men en utmärkt rendering av smaker. Tvärtom, med ett värde på 0,5 ohm, blir kraften mycket högre, och molnproduktionen blir densamma !
En liten punkt om e-vätskor

Svårt att prata om de element som utgör en e-cig utan att prata om e-vätska ! Huvudkonsumtion av vape E-cigg från Ecigaretter.se, den består av propylenglykol, VG och en arom. Varje ingrediens är kontrollerad och perfekt anpassad för inandning. Dessutom har var och en en en särskild roll.

Ångan gynnas tack vare den vegetabiliska glycerin medan PG gör det möjligt att fixa smakerna och att accentuera träffen erhålls med en elektronisk cigarett, att stickningar i halsen som man har med en traditionell cigarett. Aromen tillåter under tiden att ge en smak till vätskan. Vi kan klassificera dem i 4 stora familjer: E-vätskor (e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice) klassiker (som tar upp aromer som är jämförbara med en traditionell cigarett), fruktig, mentol och gourmet.

För att sluta röka permanent är det möjligt att välja en e-vätska som innehåller nikotin. På så sätt blir avvänjning lättare eftersom det är mindre beroendeframkallande än det som finns i en vanlig cigarett. Vapers kan sålunda sänka dosen lite i taget till noll.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.